Kopen Nike Air Max 95

  • laywin
  • Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
1 week 4 days ago #9800 by laywin
Kopen Nike Air Max 95 was created by laywin
Alsof het zijn eigen verjaardag viert, heeft de Kopen Nike Air Max 95 een gevarieerde reeks behandelingen van Nike gekregen, waarbij high fashion met de hulp van CDG is gekanaliseerd om het imago van kersenbloesem als een exclusief Japans te dragen. Zelfs de algemene releases komen overeen met die energie, aangezien de nieuwste reconstructies zijn gemaakt van een extreem textuur en elegant kant. Lingerie veranderde in schoeisel, het paar neemt een pastelspectrum van tinten aan over de lagen, beginnend met een basislaag van wit naar boven toe naar een groen, roze, blauw en rood naar beneden. Elk accent wordt dan verder ondersteund door de bloempatronen die ertussenin zijn geweven, die de schoen in zijn geheel bedekken - inclusief de tong en neus.

File Attachment:


Nike Sportswear's Los Angeles Lakers-passende proposities, het aanstaande paar verwent niet alleen in afwisselende "Amarillo" en "Court Purple" tinten, maar herdenkt ook "de jongen uit Akron's" professionele basketbalcarrière. Nike Air Max 95 Verkoop Aglets en labels op de tong zijn voorzien van James' crown-logo's, terwijl de semi-doorschijnende buitenzolen "2" en "3" branding onthullen. De zichtbare onderkant van de Air Max-eenheid vermeldt echter enkele van de onderscheidingen van de 36-jarige - waaronder "ROOKIE OF THE YEAR" en "3RD ALL-TIME POINTS" - hoewel de Swoosh mogelijk een bijgewerkte versie van de schoenen moet uitbrengen in de nabije toekomst.

Kun je je voorstellen dat je een 5K uithaalt in een paar Nike Air Max 95 te Koop 's? Het is niet onmogelijk, maar ze lijken niet echt ideaal gezien het gebrek aan ventilatie en het extra gewicht. Hoewel de 95 op het circuit kan worden verslagen, kan niets tippen aan zijn polepositie in de wereld van lifestyle-schoenen. Daarom herinnert deze nieuwste Air Max 95 eraan dat de hardloper uit het midden van de jaren 90 nooit echt zal verslaan.

Onder de Nike Air Max collectie van revolutionaire modellen is een silhouet geïnspireerd op het menselijk lichaam - de Nike Air Max 95 Schoenen . De gelaagde constructie van Sergio Lozano's ontwerp is een verwijzing naar de anatomie van spieren. Ondanks dat de gegradueerde panelen een kenmerkend element zijn van de AM 95, laat een opkomende Nike Air Max 95 Ultra de gelaagde look achterwege terwijl het ontwerp wordt opgeschud met felblauwe accenten en een tweekleurige tussenzool.

Het paar verwent zich met een zwarte mesh-basis gevolgd door zwarte leren teenbeschermers. Om het uiterlijk van spieren over te brengen, zoals te zien is op het OG Nike Air Max 95 Heren/Dames model, zijn emblemen in golfvormen aan de zijkanten versierd. Dit creëert de illusie van een gegradueerde lambrisering minus de volumineusheid die kan optreden bij een gelaagde constructie.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: catux
Time to create page: 0.096 seconds
Powered by Kunena Forum